Προστάτης PDF Εκτύπωση E-mail

prostatis arxiki

Στραγγιστό ρόφημα από σύμπλεγμα βοτάνων για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της υπερπλασίας του προστάτη.Σταδιακά συρρικνώνει τον διευρυμένο προστάτη και μειώνει, τόσο τη συχνότητα της παραγωγής των ούρων όσο και το άλγος κατά την ούρηση.

Συστατικά: Επιλόβιο, Εκουιζέτο (Πολύκομπο), Κράταιγος, Σερενόα, Τσουκνίδα.

Δοσολογία: 1 φλιτζάνι (220ml) πρωί, 1 απόγευμα.

Αγωγή: 3 μηνη συνεχόμενη αγωγή διακοπή 20 ημερών και συνέχιση της αν χρειαστεί, για ακόμα 1 τρίμηνο με 1 φλιτζάνι (220ml) κάθε πρωί. Αντενδείκνυται η κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον 2 ώρες πριν και μετά τη λήψη.

Προστατίτιδα: Για την αποτελεσματική καταπολέμηση των συμπτωμάτων της προστατίτιδας συνδυάστε το μείγμα βοτάνων για τον Προστάτη 2 φορές ημερησίως & συμπληρώστε την αγωγή με το μείγμα βοτάνων Αφροδισιακό 1 φορά ημερησίως.

  • Αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
  • Να μην λαμβάνεται από άτομα αλλεργικά στα συστατικά του προϊόντος.


  1. ΚΑΘ.ΒΑΡΟΣ 30gr.
  1. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΓΩΓΗ 30ημερών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ: Για 1 φλιτζάνι (220 ml) καυτό νερό προσθέστε 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα σκεπάστε το σκεύος περιμένετε 5-7 λεπτά να απελευθερωθούν οι δραστικές ουσίες των φυτών, σουρώστε σε λεπτή σίτα και απολαύστε τα ευεργετικά συστατικά των βοτάνων. Προσθέστε μαύρη ζάχαρη, μέλι ή λεμόνι αν επιθυμείτε.

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ: Γεμίστε την καφετιέρα με 1 λίτρο νερό, βάλτε σε φίλτρο 2 κουταλάκια το γλυκού από το μείγμα και τοποθετήστε το στην καφετιέρα. Περιμένετε να τελειώσει η απόσταξη και σερβίρετέ το ζεστό ή τοποθετείστε το σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο και καταναλώστε το παγωμένο.

ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ: Σε 1 λίτρο καυτό νερό προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού από το μείγμα της αρεσκείας σας, ανακατέψτε και σκεπάστε το σκεύος για 10 λεπτά περίπου, ώστε να απελευθερωθούν οι δραστικές ουσίες των φυτών. Κατόπιν σουρώστε και βάλτε το ρόφημα σε γυάλινο μπουκάλι , σφραγίστε καλά το πώμα και διατηρήστε το στο ψυγείο. Καταναλώστε το μέσα σε διάστημα 48ωρών. Κατά το σερβίρισμα μπορείτε να προσθέσετε λεπτές φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και παγάκια για πιο δροσιστική γεύση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες!

  • ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ: 220ml καυτό νερό- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού μείγμα .
  • 1lt καυτό νερό- 2 κουταλάκια του γλυκού μείγμα .

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

_Τα μείγματα βοτάνων σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ιατρικές θεραπείες, αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση.

_Μπορούν να ληφθούν καθημερινά για χρονικό διάστημα 3 μηνών έπειτα απαιτείται διακοπή για 20 ημέρες περίπου και αν χρειάζεται συνεχίζεται η λήψη για άλλους 3 μήνες.

_Αντενδείκνυται η χρήση τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

 

Online Χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους

Στατιστικά Χρήσης

Σήμερα8
Αυτό τον μήνα167
Όλες τις ημέρες49048