Διάρροια PDF Εκτύπωση E-mail
diarroia

AGRIMONIOΣτραγγιστό ρόφημα από σύμπλεγμα βοτάνων για αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Διάρροιας. Δρα ως στυπτικό του εντέρου περιορίζοντας την κινητικότητά του. Με επουλωτική δράση καταπραΰνει τους σπασμούς του στομάχου και του εντέρου. Ιδανικό για μείωση του κοιλιακού άλγους της γαστρεντερίτιδας.

Συστατικά: Αγριμόνιο, Κράταιγος, Ευκάλυπτος, Λουΐζα, Αψιθιά.

Δοσολογία: 1 φλιτζάνι (220ml) μετά από κάθε κένωση. Για χρόνιο πρόβλημα διάρροιας 1 φλιτζάνι (220ml) κάθε πρωί. Να λαμβάνεται ζεστό ή χλιαρό.

Tips: Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών (δοσολογία σύμφωνα με το βάρος).

  • Να μην λαμβάνεται από άτομα αλλεργικά στα συστατικά του προϊόντος.

  • ΚΑΘ.ΒΑΡΟΣ 30gr.
  • ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΓΩΓΗ 30 ημερών

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ: Για 1 φλιτζάνι (220 ml) καυτό νερό προσθέστε 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα σκεπάστε το σκεύος περιμένετε 5-7 λεπτά να απελευθερωθούν οι δραστικές ουσίες των φυτών, σουρώστε σε λεπτή σίτα και απολαύστε τα ευεργετικά συστατικά των βοτάνων. Προσθέστε μαύρη ζάχαρη, μέλι ή λεμόνι αν επιθυμείτε.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

_Τα μείγματα βοτάνων σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ιατρικές θεραπείες, αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση.

_Μπορούν να ληφθούν καθημερινά για χρονικό διάστημα 3 μηνών έπειτα απαιτείται διακοπή για 20 ημέρες περίπου και αν χρειάζεται συνεχίζεται η λήψη για άλλους 3 μήνες.

_Αντενδείκνυται η χρήση τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

Online Χρήστες

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Στατιστικά Χρήσης

Σήμερα4
Αυτό τον μήνα149
Όλες τις ημέρες38724