Ποιοί Είμαστε PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η εταιρεία Novomed είναι μία ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της με μεράκι και αγάπη για τον άνθρωπο το 2009 στην Πάτρα. Με οδηγό τη φύση και διαθέτοντας τη γνώση πατροπαράδοτων συνταγών δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας για την κάλυψη καθημερινών αναγκών για υγιεινή διατροφή, προσωπική περιποίηση, ομορφιά και γενικότερα θέματα υγείας.

Αρχή μας είναι κάθε σκεύασμα να βασίζεται στη δράση των βοτάνων και των αιθέριων ελαίων, που είναι υψηλής ποιότητας και 100% αγνά και φυσικά από επιλεγμένες επί το πλείστον ελληνικές καλλιέργειες. Τα προϊόντα μας αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο στο χώρο της υγείας όσο και στο χώρο της ομορφιάς και κρύβουν την αρχέγονη γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων των αρωματικών φυτών και των βοτάνων για τη σωματική αλλά και πνευματική μας ισορροπία.

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα σε εργαστήρια επισήμως εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα, και διοχετεύονται στα φαρμακεία της ελληνικής αγοράς από το άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων που διαθέτουμε. Με υπερηφάνεια, προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους, συνδυάζοντας παράλληλα τις εξαιρετικές τιμές με το σύγχρονο, ελκυστικό σχεδιασμό και την ποιότητα που σας εγγυάται η ομάδα της Novomed.

Στόχος μας είναι όχι μόνο μια απλή εμπορική συναλλαγή μαζί σας, αλλά το κτίσιμο μιας μακροχρόνιας αμφίδρομης σχέσης βασισμένης στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

 

NOVOMED-OFFICES 

 

 

 

Online Χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους

Στατιστικά Χρήσης

Σήμερα12
Αυτό τον μήνα244
Όλες τις ημέρες48043